spulbereanu's blog

Gigi Becali reactioneaza din impuls si renunta la unii jucatori. FCSB a cedat unul dintre fotbalistii tineri adusi in aceasta vara. Desi a fost adus in tabara FCSB in vara asta, la foarte scurt timp, avand doar un meci jucat sub steagul clubului, Sorin Stefan a fost transferat la o alta echipa.


Vezi mai multe detalii cu Stiripeweb.


Daca va continua in acest mod, Becali va ramana fara jucatori. Va veni un cutremur, asa cum a fost cel de astazi, vineri dimineata, cand echipa va trece prim mari greutati. Din punct de vedere financiar ar putea face fata, caci finantatorul inca mai pompeaza bani. Insa din punct de vedere al jucatorilor si al imaginii, va avea de suferit mult de tot.

Aug 30 '19 · 0 comments
Fotbalistul adus de Mircea Rednic la Dinamo a fost pus pe liber de alb-roşii după plecarea antrenorului din Ştefan cel Mare.


Vezi mai multe detalii pe Telekom Sport.


Asa se face ca unii jucatori pleaca de la unele echipe si isi gasesc altele. Se poate sa fie primiti mai rau in unele echipe, dar cu bratele deschise in alte parti.


Daca reuseste sa faca jocuri bune cu noua echipa, Naser Aliji o va duce bine la noua echipa.


Naser Aliji, fostul jucător al echipei Dinamo Bucureşti a fost transferat de Honved Budapesta, formaţie pe care U Craiova a eliminat-o din preliminariile Europa League.

Aug 30 '19 · 0 comments
Adrian Popa, 31 de ani, a semnat pe un an cu FCSB, unde va evolua sub formă de împrumut de la Reading.


Vezi mai multe detalii pe Libertatea.


Adrian Popa vrea sa joaca pentru stelisti. FCSB ii ofera aceasta sansa si il vom vedea in Liga 1 pentru cateva meciuri. Speram sa fie niste meciuri bune, ca sa avem un joc frumos in campionatul intern. Daca vrem sa avem jocuri bune, echipe mai puternice, trebuie sa investim in jucatori.


Echipele straine au facut investitii in scoli de fotbal, plus achizitii de jucatori din alte tari. Liga 1 poate fi mai puternica daca se vor face investitii in fotbal.


Adrian Popa este un fotbalist exemplar.

Aug 30 '19 · 0 comments
FCSB se confruntă în acest început de sezon cu multe probleme de lot, cauzate de accidentări, lucru care a afectat forma echipei. Vicecampioana României a piedut duminică în faţa lui FC Botoşani, scor 0-2, rezultat care l-a iritat pe Gigi Becali.


Vezi mai mutle detalii pe Telekom Sport


E greu sa vezi ca pierzi puncte. Dar mai greu e sa vezi cum pierzi banii. Caci Gigi Becali a investiti milioane de euro in fotbal la FCSB. Asa ca nervii si supararea lui se justifica daca e sa luam asta in calcul.

Aug 30 '19 · 0 comments