TENDINȚE DE SUVENIRURI from Jeff Jackson's blog

TENDINȚE DE SUVENIRURI

 

Produsele de tipărire publicitare rămân una dintre cele mai eficiente modalități de a atrage parteneri de afaceri și clienți și oferă, de asemenea, o oportunitate de a ieși în evidență printre numeroșii concurenți.

Tipuri de cadouri corporative
  • Suveniruri de afaceri. Acestea sunt acordate directorilor, fondatorilor de organizații, managerilor de top;
  • Produse suveniruri ;
  • Suveniruri corporative. Acestea sunt haine, genți, rechizite de birou și alte lucruri pentru angajați;
  • Adresat unei anumite persoane;
  • Produse promotionale . Pentru utilizare la expoziții și promoții;
  • Cadouri corporative la comanda. Fabricat conform specificațiilor tehnice ale clientului;

Suvenirurile trebuie să aibă următoarele calități:

  • Lucrari la recunoasterea intreprinderii;
  • Fii relevant și interesant pentru public;
  • Fii funcțional și discret.
Tendințe de top în produse suvenire
  • Jos cadourile ieftine;

Conform recomandarilor de pe site atatdefain.com companiile comandă adesea o mulțime de cadouri promoționale ieftine cu un logo: doar pentru a le avea. Dar cadourile pe care le oferă partenerilor, clienților potențiali, clienților actuali și angajaților reflectă în mod direct calitatea mărcii lor.

Cadourile promoționale de înaltă calitate creează o reputație pozitivă și o impresie mult mai plăcută decât pixurile ieftine, care uneori nu sunt durabile și se sparg sau sunt aruncate după câteva săptămâni. Produsele promoționale ieftine sunt asociate cu o marcă ieftină. Este pur și simplu imposibil să obții un răspuns pozitiv din partea publicului companiei tale folosind suveniruri ieftine. Companiile își măresc bugetele de marfă pentru a comanda produse utile, de înaltă calitate și durabile.

  • Grija pentru mediu;

Tema privind starea mediului continuă să fie relevantă, ceea ce înseamnă că formează un trend și influențează alegerea produselor promoționale. Produsele ecologice reflectă valorile companiei dumneavoastră și arată că vă pasă de mediu. Potrivit unui studiu al Institutului de Tehnologia Publicității, 42% dintre oameni se simt mai bine cu privire la companiile de la care au primit cadouri ecologice.

Astăzi, companiile reconsideră alegerea produselor de marcă familiare în favoarea unor opțiuni mai ecologice. Planificatoarele realizate din materiale reciclate, pixurile din bambus și pungile din bumbac biodegradabile devin din ce în ce mai populare, deoarece companiile caută să aibă un impact pozitiv asupra clienților lor și asupra mediului.

  • Te salută după hainele lor;

Nu este suficient să oferi un cadou bun, important este să-l prezinți corect. Într-o lume în care toată lumea poate comanda produse online cu doar un clic, ambalajul este de cea mai mare importanță. Un mod unic de a prezenta un produs îi conferă noi semnificații: ambalajul poate fi distractiv, formal, luminos, capricios - dar reflectă întotdeauna misiunea companiei dumneavoastră.

Tendința către personalizarea ambalajelor și a prezentării originale nu va face decât să câștige amploare: companiile creative inspiră mai multă încredere consumatorilor.

  • Gadget-urile sunt ca cele mai dorite cadouri;

Una dintre cheile succesului în produsele promoționale este utilitatea, iar gadgeturile sunt pur și simplu simbolul acestui lucru. Un prim exemplu în acest sens sunt încărcătoarele portabile. 87% dintre consumatori spun că folosesc în mod regulat un power bank, iar 60% au spus că ar face afaceri cu cineva care le-a făcut cadou.

Apar constant noi gadget-uri, cum ar fi echipamente portabile, care atrage atenția marketerilor asupra cadourilor promoționale tehnologice. Gadget-urile devin din ce în ce mai accesibile, ceea ce înseamnă că tendința pentru ele nu va face decât să câștige avânt.

  • Strategie de marketing.

S-au dus zilele de a comanda cadouri promoționale în ultimul moment! În 2019, produsele promoționale și bunurile de marcă fac parte dintr-o strategie de marketing și nu ceva care ar trebui ordonat să fie „ca toți ceilalți”. Companiile introduc din ce în ce mai mult aceste produse în ciclurile de vânzări ca parte a unei strategii.

Dacă, de exemplu, organizați un eveniment în lunile mai calde, ar trebui să utilizați cadouri promoționale de sezon, așa cum a făcut compania internațională de marketing HubSpot. Ea a susținut o conferință de marketing de vară pentru clienții ei pe plajă. HubSpot a oferit participanților un kit de plajă: ochelari de soare, un prosop de plajă, șlapi și un frisbee. În acest fel, participanții care doreau să ia o pauză în timpul conferinței puteau folosi imediat întregul set de cadouri și îl puteau duce la plajă și la picnicuri după eveniment, unde alte persoane ar putea fi interesate de marca prezentată pe cadouri. Rezultatul este un feedback pozitiv de la conferință și o acoperire sporită datorită cadourilor promoționale după eveniment.


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment