gigilaur's blog

Este dificil sa trecem peste niste statistici care dau de gandit. Numarul persoanelor care au murit din cauza Covid este in continua crestere si se pare ca va continua acest trend pentru urmatoarele luni.


Stirile expun aceasta realitate. Des parcurgerea unor astfel de statistici aduce indispozitie, face sa ne simtim mai slabi, este bine sa stim ce se intampla in lume.


Mai ales atunci cand ceea ce vedem la televizor ne duce cu gandul la ceva ce am putea depasi in alte conditii.


In mod sigur un avans tehnologic ar fi benefic pentru lumea noastra.

May 25 '20 · 0 comments
O cisternă cu acid sulfuric înmatriculată în Bulgaria s-a ciocnit, marți dimineață, în localitatea Vadu Lat din județul Giurgiu, cu un microbuz în care erau 7 persoane.


Soferul autocisternei este din bulgaria si nu avea distanta corespunzatoare intre cele doua autoturisme. Aceasta fiind cauza ciocnirii cu microbuzul.


O persoana a fost ranita si a necesitat ingrijiri medicale.


Vezi mai multe detalii pe siteul StiriPeWeb.

Aug 27 '19 · 2 comments

O cisterna cu acid sulfuric înmatriculată în Bulgaria s-a ciocnit, în localitatea Vadu Lat din județul Giurgiu, cu un microbuz în care se aflau șapte persoane.


În microbuz se aflau șapte persoane, dintre care una singură a avut nevoie de îngrijiri medicale. Victima, cu leziuni la picioare a fost transportată la spital înainte de sosirea pompierilor.


Vezi mai multe detalii pe siteul EVZ.

Aug 27 '19 · 0 comments
O cisternă cu acid sulfuric înmatriculată în Bulgaria s-a ciocnit, marți dimineață, în localitatea Vadu Lat din județul Giurgiu, cu un microbuz în care erau 7 persoane. O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, conform Mediafax.


Vezi mai multe detalii pe siteul Stirea de Iasi

Aug 27 '19 · 0 comments