laserpen kat from laserstraal's blog

Van alle serie laser snufjes als de meest praktische en meest populaire groene laser wordt beschouwd laser rood. In de vroegere tijd groene laser pointer wordt alleen gebruikt in ons dagelijks leven, het dus 5mW groene laser pointer was slechts als een instrument voor de presentatie in het onderwijs, spraak, presentatie, zakelijke bijeenkomst, bijeenkomsten altijd een ideale keuze voor een dergelijk praktisch gebruik, gebruik terwijl een hogere macht groene laser pointer die tot 150 mW 100 mW is meestal op zoek naar entertainment. Bijvoorbeeld, een laserpen met IR filter is sterk genoeg om de ballon, licht spellen Pop, lucifers ontsteken en verbranden van plastic, rubber smelt en snijd elektrische tapes, etc. De 100mW groene laser pointer toename is zo krachtig en helder dat het slechts een keer licht Sigaret in een paar seconden. Echter, professionals zijn nooit met de resultaten die ze hebben bereikt bevredigend, en aan de andere kant, zijn zij begonnen zich te richten op de exploratie van meer en meer praktische toepassing van groene laser pointer in ons dagelijks leven.

laserpen groene
Dit is een groene laser pointer van de elektrische markt
Mocht de hoge toevoeging aan de professionals van de laser diode technologie, die niet alleen heeft grote rassen van 50mw laser pointer in laser pointer markt te bewonderen, maar ook van hogere macht laserpointers Berlijn verkend met de dag. Op dit moment, heeft de continue verbetering en geavanceerde laser diode technologie hogere macht groene laser draagbaar en pen reeks groene laser pointer gemaakt met een uitgangsvermogen van 1000 mW een feit. Hoewel hogere macht laserpointers groen zijn op de markt, terwijl de professionals nog nooit gestopt met hun missies en begonnen om meer aandacht te besteden aan de studie van de daadwerkelijke toepassing in ons dagelijks leven.
Respect voor deze groene laser pointer situatie
De beste laser pointer die ik ooit heb gehoord, ik jagen herten en gaan vroeg en komen laat terug uit het bos, en hadden iets dat zou helpen leiden me uit en na het schot ook streven naar de dieren. Wow, dit ding is zo licht en het licht is klein en licht, weer erg blij om te passen in mijn rugzak met de aankoop en de instructies zijn geweldig uitgelegd hoe u de laser te bedienen. Ik zal al mijn vrienden vertellen dat de jacht een pick-up. Het zet hem onderscheidt van vele andere, duurdere producten. Uitstekend ontwerp en prijs voor een tactische klasse 4 met 2 jaar garantie!
Vergeleken met de vorige laser markt laser pointer dopjes hebben ontwikkeld om een ​​richting van hogere output en verschillende soorten kleuren. Ondertussen, grote hoeveelheden fabrikanten en distributeurs hebben de laser pointer markt die viel maakte de laser pointer in een massamarkt opgesprongen. Onwaardig groene laser pointers zijn ook verschenen aanzienlijk lager dan die van de echte laser kristallen. Elke keer dat u een laser pointer te selecteren, de mensen hebben een duidelijke observatie en observatie is de echte inkoop.

Superieure kwaliteit 5000mW laserpen
Geniet van bijna een exotische toestand laser pointer gele buy groene kleur. In eerste instantie waren er slechts tientallen rode laser pointer, dan geïsoleerde groene vertegenwoordigers kunnen worden gekocht, maar blauwe laser pointer 30000mW waren nog een tijdje te duur en nauwelijks haalbaar voor thuisgebruik. Ondertussen, dit is fundamenteel veranderd en u kunt uw presentaties zelfs terug voor weinig geld in blauw licht te maken. Zoals bij alle in dit land erkend aanwijzers het beschikbare vermogen lager dan een milliwatt, wat voldoende is voor gebruik als luminescente merkers of aanpassingen en enquêtes algemeen. In de blauwe variant echter moet worden gezorgd afhankelijk van de kwaliteit van de inrichting, als de vlekken zijn zichtbaar op de wand, zelfs bij daglicht. De reden hiervoor is de aard van het menselijk oog.
Is de groene laser pointer echt zo sterk?
Vind Extreem krachtige laserpen kat hier:
Deze beoordeling van een laser pointer groen is sceptisch door een natuurlijke en niet-mensen te vertrouwen. Als je het licht in de markt voor een kleine en krachtige versital, enkele batterij, deze compacte is groene laser pointer 1000 mW kopen met een grote eenheid met verschillende opties. Voor de aandrijving met 3 batterijen. Het heeft 5 lichtfuncties, een lichte Defuser een Scalbert en een kleine lanyard. Het is een beetje duur, en ik hoop, voor de prijs het is gemaakt in de Verenigde Staten. Ik heb ook gelezen, het heeft een lifefime replacemaent garantie. Een van de beste manieren is de laser te kopen, samen met de Flash & SOS-signaal.
Het leven tussen echt en onwaardig laser pointer is ook veel anders. Een echte laser kristal zal zolang 5,000-8,000 uur duren, gedurende de levensduur van onwaardig laser pointers mag niet meer dan een week tijd. Een onwaardig laser kan slechts een korte tijd te branden, dus het zou niet een goede deal zijn, koop een onwaardig Lichtzwaard . Elke keer dat de aanschaf van een laser pointer, moeten mensen genoeg aandacht betalen wanneer IR filteren of niet. De beste groene laser pointer mag alleen degene die geschikt is voor u te zijn.


     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By laserstraal
Added Aug 13 '15

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives