5000mw groene laserzwaard from laserstraal's blog

Laser idioten brengen vliegtuigen terug in groot gevaar - veel 20mW groene laser pointer uitzendt verblindende tot tien kilometer naar de hemel en piloot. Dit betekent levensgevaar voor de bemanning en Passagiere.Bereits vorige week had een onbekende op Duisburg verlicht begon in Düsseldorf een vliegtuig. In januari, een man in Hamm werd veroordeeld voor gevaarlijke interferentie met het vliegtuig naar een voorwaardelijke gevangenis straf nadat hij de piloot van een politiehelikopter had verblind met een laser pointer.Our nieuwe krachtige laser pointer Red 10000mW output. Dit 10000mW laserpennen Red Golflengte plezier en haar vrienden kunnen begeistern.Sie branden met deze blauwe laser pointer sigaret, brandende, hout, plastic klap, en nog veel meer. Lucifers ontsteken en verbranden van plastic is een eitje met deze krachtige laser pointer Red 1000mW.Laserpointer 10000mW leven meer dan 8000 uur, kan het werk voor 10 jaar. Wij bieden een goede service terugkeer, 1 jaar garantie, 30 dagen pakket.

krachtige  laserpen 30000mW blauwe
Tot nu toe is er slechts een niet-bindende technische specificatie voor de indeling van de laser pointer Sterkste r als gevaarlijk of ongevaarlijk. Daarom groene laser pointers zijn gevaarlijk als ze een vermogen van meer dan één milliwatt. Echter laser pointer batterijen gecontroleerd te koop vaker, die veel krachtiger gedeeltelijk omdat zij één milliwatt. Velen van hen zijn ook uitstekende verkeerd. Een verordening bindende EU-wetgeving zou helpen om het aan te pakken. Een belangrijke en voor de overgangsperiode van de nationale wetgeving in het kader van een rechterlijke machtiging is noodzakelijk omdat de ervaringen, de duur van de procedure voor de Europese level.In feit, laserpointer voor presentaties gedacht.Aber worden vaker misbruikt aanvallen tegen verblinding rijders , chauffeurs en trambestuurders. In Stuttgart, een 17-jarige toonde een trambestuurder. Bodensee in Friedrichshafen, de kapitein van een veerboot wordt geraakt door een laserstraal.
Deze ultra-krachtige laserafstandsmeter gemaakt in China, werd gepresenteerd als een categorie 2, een principe-niveau in de Europese Union.Many ongelukken van hetzelfde type zijn reeds geregistreerd getolereerd behoren. De Verenigde Staten en Groot-Brittannië hebben ook het gebruik van laser pointers als gevaarlijk verboden. Laserpointers zijn onderverdeeld in vier categorieën op basis van hun prestaties en dus hun dangerousness.Only laser klasse 1 en klasse 4 laser zijn voor verkoop aan het grote publiek in de EU geclassificeerde goedgekeurd. Klasse 1: uitgangsvermogen kan uw ogen beschadigen. Klasse 2: het uitgangsvermogen van minder dan 1 mW. Indien blootgesteld aan natuurlijke reflex knipperen en zet zijn hoofd genoeg om te beschermen tegen het risico van letsel. "Maar echter dit type laser kan hij ernstige schade aan de retina geven in minder dan 0,25 seconden," herinnert artsen.

krachtige  laserpen 30000mW blauwe
Creëren ideaal voor uw vergaderingen, wandelingen, het beklimmen van muren of een overweldigende lichteffecten, is laser pointer met het blote dag en nacht oog. Cdiscount tegen redelijke prijzen raakte de groene Lasergravure machine met verschillende eigenschappen. Uitzonderlijke lichtstraal om de sfeer in ieder geval verbeteren of om indruk te maken uw dierbaren over uw aankoop groene laser pointer van de leider in online verkoop in Frankrijk. Het bereiken van een tijdspanne van 1 5 km, de lichtbundel van de groene laser pointer is te koop bij Cdiscount geschikt voor particulieren en professionals. Krijg een daaruit voortvloeiende vermindering van goedkope groene laser pointer in de e-commerce gigant in Frankrijk te verwerven.
Herdwangen in een 14-jarige gewonde een automobilist op het oog. Onder professionele studenten gewond vijf studenten met stralen Groene Punt-Laser Sight Rifle door de klas window.Fiddling met 20mW groene laser hand is een populaire sport. Dit apparaat wordt gebruikt, die eigenlijk in Duitsland verboden.
De 5000mw groene laserzwaard is zeer energie-efficiënt, kosteneffectief en kwaliteitsborging. Met slechts 1 mW laser pointer pen groene ogen beschermt in geval van accidentele blootstelling. ideaal voor kinderen gift of kat speelgoed. Degenen die de laser pointer 3b te gebruiken als katten speelgoed moet ook aandacht besteden aan de ogen van zijn favoriete. Pen-stijl kleine grootte voor het dragen in een rugzak of broekzak. De prachtige vormgeving trekt opnieuw te spelen, maar de laser pointer is gewoon een andere machine op lezingen en seminars dienen als een aanwijsapparaat. De goederen zijn vanuit ons magazijn in China of Oost-Europa (dus geen lange wachttijden en zonder extra kosten, zoals de douane) worden naar het buitenland gestuurd en niet .Dit rode laser pointer is eenvoudig te gebruiken en te dragen. Het kan worden gebruikt voor het testen van optische vezels, optische kabel en de connector. Hoe om uit te vinden waar de laser te stoppen? Als de geteste optische vezel een breekpunt, zal de voortplanting langs de optische vezel laser lekkage van het rode licht, dat kan worden bepaald als het breekpunt locaties hebben.


Previous post     
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By laserstraal
Added Nov 27 '15

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives