adidas tubular schoenen from Tom Roberts's blog

adidas stan smith w biedt een nieuwe kijk op zijn iconische Superstar-model, met een monochrome weergave, genaamd "Clear Granite". De sneaker heeft een bovenwerk van textiel en voering, terwijl leren overlays en een rubberen cupsole met visgraatpatroon en een textuur toegevoegd aan de Shelltoe het uiterlijk compleet maken. Het Adidas Consortium is hier om dat te verhelpen met een paar gelikte Primeknit-versies van het meest gevierde silhouet van het merk.

adidas superstar 80s heeft een paar paar in de mooie stof. Voor die extra aantrekkingskracht is het een model dat we meestal zien in leer, waardoor deze drop een must-agent is. Het Adidas Superstar Suede-pakket bevat vier suède kleurtrajecten van de schoen en ze zien er allemaal super soepel uit. Marineblauw, groen, zwart en rood worden allemaal bijgehouden en elk is wit ingekort om het thema te verenigen. Een gouden tong tag en tonale veters zijn de perfecte finishing touch voor deze look en houden dingen super schoon.

De lente is eindelijk aangebroken en adidas tubular schoenen viert dit door de Scarlet / White colorway van de populaire adidas Originals Superstar 80 terug te verwelkomen. Deze adidas Originals Superstar 80 is te zien in enkele foto's hierboven, met een overwegend bovenwerk van wit leer met Scarlet Red-accenten op de driekleurige branding en de hiel. De schoen een mooie pop geven is het iconische goudkleurige Superstar-logo dat op de zijkant van de schoen en op de tong is gedrukt.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Tom Roberts
Added Feb 9 '18

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives